Bloemen op bestelling

 

 

Ook voor u maken wij de mooiste bloemstukken, voor ons is het geen probleem om, in een bestaande pot of vaas van u, een mooi bloemstuk te maken naar uw smaak! Uiteraard kunnen wij ook geheel complete bloemstukken leveren op bestelling.

 

Het is ook mogelijk om bloemen geheel naar wens voor een bruiloft te leveren, bruidsboeket, autostuk, corsages, tafelstukken etc.

 

Ook kunnen wij het bloemwerk voor een uitvaart verzorgen, dit is uiteraard maatwerk waar we samen met u de tijd voor nemen om alles zo perfect mogelijk en naar uw wensen te laten verlopen.

 

Ook voor bedrijven kunnen wij de service aanbieden om de werkvloer  fraaier te maken met mooie decoratie en bloemen, denk maar eens aan een stijlvol kerststuk op de balie of sfeervolle bloemdecoratie in de zaak. Het is ook mogelijk om een bloemen abonnement bij ons af te sluiten, iedere twee weken worden er nieuwe bloemen bij u geplaatst.

 

Vraag vrijblijvend om informatie aan Angelique!

 

 

 

 

 

 

Ook voor een modern bloemstuk bent u aan het goede adres bij Anno 1972. Op de foto een parallelschikking, uitermate stijlvol en een aanwinst in een modern interieur.

 

Richtprijs voor dit stuk € 29,50